Bett 2014

BETT 2014 – Summering

Det har gått några veckor sedan vi kom hem från BETT 2014 och det är dags att summera aktiviteten och de intensiva och inspirerade dagarna i London.

Vilken resa det blev och vilken respons vi fick! Vi sticker ut hakan och vågar t.o.m. att kalla det för en succé!
Totalt var vi 282 personer på plats. Med oss hade vi politiker, rektorer, verksamhetschefer, pedagoger, leverantörer, referenskunder, kända & okända talare och forskare. Alla med ett brinnande intresse för skolutveckling och alla på något sätt delaktiga i att lyfta vår svenska skola till en högre nivå.

Våra deltagare erbjöds ett digert program och kunde bl.a. välja mellan 31 Caperiounika seminarium, 7 skolbesök, nätverkande aktiviteter och BETT-mässan. För att anpassa aktiviteterna efter deltagarnas verksamhet innehöll aktiviteten olika spår. Spåren fördelades mellan förskola, grundskola och gymnasium samt plattformarna Microsoft, Apple och Google. Just flexibiliteten i programmet och att deltagarna själva väljer sina agendor tror vi är nyckeln till att aktiviteten ger så många personer så mycket att ta med sig hem!

Några citat från våra deltagare:

Vi har åkt på detta i 8 år med olika återförsäljare och leverantörer, detta är det bästa vi åkt på! Ni hade de bästa talarna, flest antal dagar och även billigare pris än Atea – inte svårt att motivera varför vi kommer åka med er igen.
Lars Sundberg – Sigtuna Kommun

 

Att Caperio är bra visste vi men att ni är så här bra visste jag inte, ni är ett otroligt härligt gäng som vi vill jobba med i framtiden.
Johan Svedmark- ansvarig Örebro´s Grundskolor

 

En fin upplevelse då den gav massor av inspiration för att utveckla mitt eget arbete hemma. Men även att det vart roligt utöver min egen professionsutveckling- resan var även givande och rolig på ett personligt plan. Tack!
/Pedagog

Vår planeringen inför BETT 2015 är redan i full gång och till hösten kommer inbjudan skickas ut till Skolsverige och anmälningssiten öppnas upp. Håll utkik!

Varmt välkommen önskar
Caperio Skolpartner