MobilTh

Caperio befäster sin position som en av Europas mest kompetenta leverantörer av mobila lösningar

Mobil

Caperio är det första företaget i Norden som uppnår Symantecs specialisering; ”Mobility Solutions Specialization”. Detta är en specialisering som innebär att Caperio ligger i framkant för att kunna hjälpa kunder att bli mer produktiva och samtidigt minska deras sårbarhet gentemot mobila säkerhetshot.

– För oss på Caperio är det viktigt att vara bäst. Våra kunder ska kunna lita på våra rekommendationer. Vår leverans är ofta knuten till kundens kärnverksamhet. Det måste bli bäst helt enkelt. Därför är det självklart för oss att ständigt utbilda oss i de områden som speglar vår leverans, säger Christer Haglund, CEO på Caperio.

Med denna specialisering kan Caperio tillhandahålla lösningar som gör att kunden kan hantera utmaningarna när anställda använder sina egna smarta mobiler i arbetet och i företagets nätverk (BYOD) – att kunna skydda dem fullt ut till en lägre totalkostnad. Caperio är den Symantecpartner som har uppnått flest masterspecialiseringar i Sverige. Caperio har redan uppnått masterspecialisaringar inom områdena Data Protection, Archiving & eDiscovery och Endpoint Management

– Genom specialiseringsprogrammet värdesätter vi våra partners engagemang i Symantec och belönar deras kunskap”, säger Åsa Edner, kanalansvarig på Symantec i Sverige. ”Specialiserade partners har visat ett djupt engagemang i Symantec och en betydande expertis på lösningar och tjänster som skyddar och förvaltar kundernas mest kritiska information.”.

Kort om Caperio: På Caperio värderar vi mötet mellan människor mer än något annat. Nöjda medarbetare gör oss till Sveriges bästa arbetsplats och det ger i sin tur nöjda kunder och god lönsamhet. Ett högt engagemang och lång erfarenhet säkerställer Caperios ansvar hela vägen. Före, under och efter en förändring finns vi som stöd så att din IT-miljö förvaltas och utvecklas.

2011 omsatte Caperio ca 700 MSEK 2011 och har ca 200 anställda. Caperio Holding AB är noterat på First North och Mangold Fondkommission AB (tel. nr 08-503 015 50) är Certified Adviser och Likviditetsgarant.