prisTh

Caperio prisas i Europa

Pris

Vi är väldigt stolta. IT-jättar från hela Europa konkurrerade om priset, säger Christer Haglund, CEO på Caperio.

Symantec Awards 2013 delades i går ut i Lissabon. För första gången gick den mest prestigefyllda utmärkelsen, ”President Award”, till ett svenskt företag: IT-leverantören Caperio. ”För deras förmåga att sälja och leverera Symantecs unika affärsvärde med mycket nöjda och lojala kunder som resultat”, löd motivationen.

– Det känns fantastiskt. Vi har jobbat med Symantec i snart 15 år och lagt mycket tid och engagemang på att bygga upp vår kompetens när det gäller deras lösningar, säger Mikael Zetterberg, Partner Manager, Datacenter, på Caperio, som var med och tog emot priset.

Syftet med galan är att lyfta fram partners som utmärkt sig under året. Caperio är idag Solution Specialists inom åtta områden på Symantec, och Master Specialists inom fyra. Företaget är därmed en av de främsta experterna på Symantecs produkter inom hela EMEA-regionen.

– Symantec belönar partner som visar på starkt engagemang, kompetensutveckling och som tillför ett värde i dialogen med slutkunderna. Caperio har under 2012 visat att de ligger i framkant inom samtliga områden. Dessutom bidrar de till vår tillväxt genom att sälja in egna affärer och ta fram nya smarta lösningar som bygger på våra produkter, säger Åsa Edner, försäljningschef på Symantec.

– Vi är väldigt stolta. IT-jättar inom hela Europa konkurrerar om priset. På nationell nivå visste vi att vi är nummer 1. Att få bevis på att denna position även inkluderar Europa känns givetvis stort. Det visar att vår satsning på kvalitet och kompetens lönar sig, säger Christer Haglund, CEO på Caperio.