EN POLICY, ETT VERKTYG, ETT NÄTVERK.

Kommunikation ger
innovation ger lönsamhet ger…

Ett enkelt fungerande nätverk som välkomnar alla enheter. Var som helst. När som helst. Låt innovationen flöda utan att ge avkall på säkerhet, mobilitet eller tillgänglighet. Vi ger dig möjlighet att ta del av hur ni kan positionera ert nätverk som en vital del av er konkurrenskraft. Kontakta oss så berättar vi mer.

KUNDCASE

Ladda ner och ta del av hur vi på Caperio hjälpt några av våra kunder inom detta område.

IT Metall

Med 325 000 medlemmar på 11 600 arbetsplatser över landet behöver IF Metall en IT-miljö som underlättar både medlemsstöd och service. – Under hösten byter vi stegvis ut både corenät och LAN. Det ger oss ökad prestanda och ökad säkerhet, säger Gunnar Strand på IF Metalls IT-enhet.

 Läs kundcase
 Ladda hem kundcase

MEDIA MARKT

Allt fler smarta surfplattor, tv-apparater och mobiltelefoner ställer höga krav på IT-miljön i butiker som säljer elektronik. En utmaning som Heresh Eskandari, IT-chef på Media Markt i Norden, måste tackla dagligen. – När allt fler av våra leverantörer behövde ett driftsäkert trådlöst nät stod vi efter några år med 25 trådlösa nät i varje varuhus. Nu satsar vi på ett trådlöst nät med fem segment, vilket ökar hastigheten och säkerheten och ger en enklare administration.

 Läs kundcase
 Ladda hem kundcase

Samarbete_Cisco

Kontakta oss

Tomas Wanselius

Självklart är du välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Tomas Wanselius, Försäljningsdirektör
08-562 175 00
 Mejla mig