EwaTh

Eva Leinemar förstärker väst

Ewa

Eva Leinemar är Caperios senaste nyckelrekrytering och tillträdde den 2 januari tjänsten som Affärsområdeschef Resurskonsulting i Göteborg. Med sin långa erfarenhet inom både rekrytering och konsultmäkleri blir Evas främsta arbetsuppgifter att utveckla resurskonsultområdet och förmedla Caperios kultur och metodik i alla led.

Eva Leinemar kommer senast från bemanningsföretaget IT-Resurs där hon var partneransvarig och arbetade med konsultmäkleri. Hennes bakgrund inom rekryteringsbranschen samt hennes varma personlighet var avgörande när Caperio ville stärka sitt redan framgångsrika konsulterbjudande med en Affärsområdeschef Resurskonsulting på Caperios Göteborgs-kontor.

– Eva har en gedigen erfarenhet av rekrytering och har även ett stort nätverk bland både kunder och konsulter. Hon tar ansvaret för såväl anställda som inhyrda konsulter. Hennes personlighet borgar för att Caperiokulturen kommer att vidareutvecklas bli mer tydlig hos alla våra konsulter. Eva är verkligen rätt person att göra jobbet, säger Christer Haglund, koncernchef på Caperio.

Evas arbete kommer även innefatta kvalitetssäkring gentemot kund. Att snabbt kunna erbjuda rätt konsulter och till rätt villkor är av största vikt på en konkurrensutsatt marknad.

– Jag ska ta hand om alla praktikaliteter hos våra kunder och se till så att vi behåller den höga kvaliteten. Mycket av arbetet kommer även att handla om att få våra konsulter att känna sig sedda och uppskattade. Caperio är ett företag som genomsyras av gemenskap och familjekänsla. Här ser man människorna och vill ta till vara alla deras egenskaper. Det är ett sådant bolag jag vill arbeta på, och det var därför jag tackade ja till jobbet. Jag hade hört talas om Caperios personalvärderingar redan innan jag började här och jag kan bara konstatera att de lever som de lär, säger Eva Leinemar.