SETT

Möt oss på SETTdagarna 7-8 maj

Kom och träffa oss på SETT-mässan och tävla om en iPad mini!

#caperiosett2014

 

SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation” och är Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet.

Vi hälsar dig varmt välkomna till vår monter: E:01 som är placerad strax innanför entrén. I vår monter kommer du, förutom vår personal, även få möjlighet att träffa kända personer från skola och IT-världen. Deltar du i vår tävling har du också chansen att vinna en iPad mini!

Erbjudanden

1:1

Boka gärna ett eget möte med oss i vår monter.
Vi delar gärna med oss om våra erfarenheter kring framgång och dikeskörningar vid införandet av 1:1 eller digitala verktyg i skolan.
Efter en lyckat införande av digitala verktyg är det dags att planera och genomföra implementering för att nå bästa resultat – vi berättar gärna om våra idéer och hur vi kan hjälpa er verksamhet. Caperio Skolpartner har lång erfarenhet av såväl kommunala som stora friskolekoncerners satsningar på 1:1 införande.

Förskoleappen

– ett verktyg som förenklar pedagogisk dokumentation, dvs uppföljning, utvärdering och utveckling i förskolan. Förskoleappen förenklar även kommunikationen mellan förskolan och hemmet och ger Dig som pedagog, förskolechef och förälder helt nya möjligheter!

Boka ett eget möte med oss på SETT genom att mejla till: ulrika.pernestad@caperio.se.

Läs mer om SETT2014 här!