HITACHI DATA SYSTEMS

Partnerstatus

  • Platinum Partner
  • Elite Partner

Certifierad Implementatör

  • Infrastructure (VSP Gx)
  • Content (HCP)

AUTHORIZED SPECIALIZATION PARTNER:
FILE AND CONTENT

Hitachi Data Systems erbjuder produkter och lösningar för att hantera och tillföra verksamhetsnytta för informationsnära tjänster. Lösningarna utgår från de traditionella teknologierna runt lagring, backup och tillgänglighet.

Med Hitachis moderna lösningar för hantering av information uppnår våra kunder en säkrare och högre avkastning på sina investeringar (ROI), en oöverträffad avkastning på tillgångar (ROA) och påvisbar effekt på verksamheten.

Caperio är Hitachis enda Platinum partner i Sverige. Detta i kombination med vår ledande kompetens ger oss en unik möjlighet till leverans för dig som kund.
Genom vårt strategiska partnerskap med Hitachi hjälper vi våra kunder att sänka sina kostnader och öka affärsflexibiliteten för sin informationshantering oavsett om det gäller lagring, backup eller tillgänglighet av informationen.

Om du behöver en produktspecialist eller strategisk IT-partner, under kortare eller längre tid, har vår konsultkår både erfarenhet och djup kompetens samt är fullt certifierade inom vårt erbjudande.

Baserat på vår kompetens inom datalagring, content och informationshantering så hjälper vi våra kunder att bygga och realisera verksamhetsnytta och skapa ett ökat värde ur sina informationstillgångar.