Tomas

Välkommen Tomas Wanselius – Vår nye försäljningsdirektör

Nu är det klart att Tomas Wanselius tillträder som Försäljningsdirektör på Caperio.
Tack vare denna rekrytering säkerställer Caperio fortsatt hög kvalité i sin affär.

 

Tomas Wanselius, f. 1962, kommer från en tjänst som CEO på OBH Nordica, dessförinnan har han bland annat arbetat som Sverigechef på Techdata, VD på Portal och COO ATEA.

–  Självklart är det klackarna i taket när man lyckas med denna typ av rekrytering. Jag har känt Tomas i många år och det finns få människor i Sverige som har samma genuina kompetens inom försäljning och ledarskap. Caperios erbjudande har sista året förädlats och Tomas kommer till ett smörgåsbord av affärsmöjligheter. Den kreativitet och noggrannhet Tomas representerar borgar för att vi kan knyta ihop säcken i våra affärer och därmed fortsätta erbjuda våra kunder Sveriges bästa erbjudanden, säger Christer Haglund, CEO Caperio. 

–  Det känns superspännande och intressant. Caperio är ett företag som tror på sina medarbetare och har ett stort kundfokus, det passar min profil perfekt. Jag har känt Caperio sedan bolaget grundades och känner till den potential som finns i väggarna. Caperio har sista åren haft en enorm tillväxt vilket givetvis ställer höga krav genom hela affären. IT-branschen förändras samtidigt i en snabb takt. Vi ser nya roller hos beställaren och kraven i leveranskvalité har aldrig varit hårdare. Detta sammantaget gjorde beslutet lätt. Att kliva på ett av Sveriges bästa IT-bolag i en tid som präglas av utmaningar och kreativitet känns med andra ord som ett självklart val, säger Tomas Wanselius.